Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Nomao  
#1 Posted : Monday, March 10, 2008 12:57:59 AM(UTC)
Nomao

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 3/9/2008(UTC)
Posts: 3

Hi guys,

We use Image Uploader in our dev & prod environment. The first one is HTTP auth protected.

In IU 4.5 :
- With ActiveX applet, the brower auth is maintained and everything works fine.
- With Java Applet we have to enter login & pass for each uploaded file but we assumed it as the normal behavior

In IU 5.0 :
- Everything works on ActiveX as in 4.5
- Java Applet upload don't works when auth is required: applet ask for login & password but after entering them, he blocks at 4 kbytes while uploading and time-out.

Can someone reproduce it and confirm that it's an IU bug ?

Thanks folks !

Edited by user Monday, March 10, 2008 1:03:21 AM(UTC)  | Reason: Not specified

spcosten  
#2 Posted : Wednesday, March 19, 2008 11:43:30 PM(UTC)
spcosten

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 3/19/2008(UTC)
Posts: 2

mine did exactly what yours does

the solution i found was that it worked in IE7 but not firefox!
Alex Makhov  
#3 Posted : Thursday, March 20, 2008 5:14:46 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello,

Could you send us the login instructions to your test site to check it. We could debug Image Uploader and try to fund the reason of the problem.
Sincerely yours,
Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
pascalbender  
#4 Posted : Tuesday, June 3, 2008 4:48:23 PM(UTC)
pascalbender

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 2/25/2008(UTC)
Posts: 1

Hi all,
we've got the same problem in our dev environment (HTTP auth protected). I use the correct credentials but the applet blocks and times out.

Alex, is there any fix or workaround regarding this wellknown issue?

Cheers!
Eugene Kosmin  
#5 Posted : Friday, June 6, 2008 1:11:23 PM(UTC)
Eugene Kosmin

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 9/19/2006(UTC)
Posts: 422

Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
Best regards,
Eugene Kosmin.
Aurigma Development Team
karmick  
#6 Posted : Wednesday, October 22, 2008 5:10:32 AM(UTC)
karmick

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 1/24/2008(UTC)
Posts: 10

hi guys...

I am using Image Uploader for my site.While uploading images,the image uploader gets crashed sometimes.It does not happen for all the images but does happen quite often.On uploading Images,it shows error just like as we would get for in case of some work being hanged.Would you guide me to solve the issue..

Thanx.
Dmitry  
#7 Posted : Monday, October 27, 2008 5:28:30 PM(UTC)
Dmitry

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 1,070

Thanks: 1 times
Was thanked: 12 time(s) in 12 post(s)
Hello,

Do you use the latest version 5.5.6? If so, could you answer the following question:
- what Image Uploader causes the problem: Java or ActiveX?
- what browser do you use when the uploader crashes?
- could you give me the complete script used to embed Image Uploader on your page and ste-by-step instructions how to reproduce the issue?
Sincerely yours,
Dmitry Sevostyanov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.