Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
WRA  
#1 Posted : Monday, February 18, 2008 4:05:19 AM(UTC)
WRA

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 2/18/2008(UTC)
Posts: 3

Hi,

I recently downloaded the trial version and uploaded it to my server to test (php). I am able to install the active x component and view the files, but after I select files to upload and submit the response page displays the following error:

Warning: domdocument(): Start tag expected, '<' not found in /BasicDemo/gallery.php on line 8

Can anyone assist?

Thanks

Edited by user Monday, February 18, 2008 4:07:53 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Eugene Kosmin  
#2 Posted : Monday, February 18, 2008 5:31:01 PM(UTC)
Eugene Kosmin

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 9/19/2006(UTC)
Posts: 422

Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
Hello,

If you did not change original samples, please give us some info about your environment: PHP and web server versions. We’ll try to reproduce it.

If the error occurs with modified sample you can post code here, we’ll check it Angel
Best regards,
Eugene Kosmin.
Aurigma Development Team
WRA  
#3 Posted : Tuesday, February 19, 2008 4:52:10 AM(UTC)
WRA

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 2/18/2008(UTC)
Posts: 3

Hi,

Thanks for your response. I have not modified the sample code.

Here's some info about the environment:

PHP Version 4.3.11
Apache Version Apache/2.0.51 (Fedora)

Regards,

WRA
Eugene Kosmin  
#4 Posted : Tuesday, February 19, 2008 3:46:49 PM(UTC)
Eugene Kosmin

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 9/19/2006(UTC)
Posts: 422

Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
Hi,

Samples are written on PHP 5.0, they will not work with PHP 4.x.

Here you can find source code of Basic Demo sample which works with PHP 4.x.
Best regards,
Eugene Kosmin.
Aurigma Development Team
WRA  
#5 Posted : Wednesday, February 20, 2008 1:20:50 AM(UTC)
WRA

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 2/18/2008(UTC)
Posts: 3

Hi, thanks for you response. Today I updated the code to the examples written in php4, but now I am getting a message "No valid license kee for current DNS/IP address specified. If you see this messag...".
Eugene Kosmin  
#6 Posted : Wednesday, February 20, 2008 1:39:46 PM(UTC)
Eugene Kosmin

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 9/19/2006(UTC)
Posts: 422

Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
Hi,

We have implemented new licensing in IU 5.0. The message you got means that there were no applicable license keys found. You can use trial keys from SDK samples.

You can read more about new licensing here.
Best regards,
Eugene Kosmin.
Aurigma Development Team
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.