Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
joby  
#1 Posted : Wednesday, February 13, 2008 6:26:42 PM(UTC)
joby

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 2/13/2008(UTC)
Posts: 3

Hi,

I have integrated the trail version to my project for demonstration before purchasing the Licensed version. It working with IE6.
But the ativex control was not loading on the IE7 system. If it is working in IE-7 only I could go ahead for Licensed version.

Is there any problem with my code configuration ? I found that the online demo version also having the same problem in my pc. http://www.aurigma.com/Products...nlineDemo.aspx#BasicDemo

is it the limitation of the trail version. How can I solve it ? Any one please help me as soon as possible

I have attached screen shot how it display here

"Following message gets in IE7: (http://www.aurigma.com/Products...nlineDemo.aspx#BasicDemo as well as my project link also giving same message)

Error message:

[Image Uploader ActiveX control is necessary to upload your files quickly and easily. You will be able to select multiple images in user-friendly interface instead of clumsy input fields with Browse button. Installation will take up to few minutes, please be patient. To install Image Uploader, please click on the Information Bar and select Install ActiveX Control from the dropdown menu. After page reload click Install when you see the control installation dialog.

NOTE: If control fails to be installed, it may mean that it has been inserted to the page incorrectly. Refer Image Uploader documentation for more details. ]


How can display trail version unloader in IE7-Any one please help me as soon as possible.


Edited by user Monday, February 25, 2008 5:09:50 PM(UTC)  | Reason: Not specified

File Attachment(s):
aurigma_problem in IE7.doc (74kb) downloaded 6 time(s).
Eugene Kosmin  
#2 Posted : Thursday, February 14, 2008 12:38:46 PM(UTC)
Eugene Kosmin

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 9/19/2006(UTC)
Posts: 455

Was thanked: 27 time(s) in 27 post(s)
Hello,

Probably you didn’t update iuembed.js file.

Please make sure that all steps from the following topic are done.

Upgrading from Image Uploader 4.x Dual

Edited by user Tuesday, October 28, 2008 6:15:03 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Eugene Kosmin.
Aurigma Development Team
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.