Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
karmick  
#1 Posted : Tuesday, February 12, 2008 10:55:28 PM(UTC)
karmick

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 1/24/2008(UTC)
Posts: 10

Hi
I am unable to run the file uploader (multiple descriptions, php version) on Safari browser.

the Apple Safari Browser is giving the following problems:
- When using upload folder, thumbnails not showing in the 'add' box before uploading.
- Safari browser quit right after the folder upload completed, and when I go back into safari and into client account, images uploaded not there.

Please help me.
George Ulyanov  
#2 Posted : Wednesday, February 13, 2008 4:32:10 PM(UTC)
George Ulyanov

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 7/26/2006(UTC)
Posts: 203

Hello,

Could you give me some additional info:
- what JRE is installed on this machine?
- what OS?
Best regards,
George Ulyanov
karmick  
#3 Posted : Wednesday, February 13, 2008 6:37:55 PM(UTC)
karmick

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 1/24/2008(UTC)
Posts: 10

Hello George ,

Here JRE is Java(TM) 6 Update 3 that is being installed automatically when i run my application with Image Uploader .

And OS is window 2000

With thanks
karmick
George Ulyanov  
#4 Posted : Thursday, February 14, 2008 5:06:16 PM(UTC)
George Ulyanov

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 7/26/2006(UTC)
Posts: 203

Hello,

Unfortunately, we don't support Safari for Windows, while it's in beta state (because of it still has some bugs and annoying little problems).
Best regards,
George Ulyanov
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.