Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
ilaya  
#1 Posted : Tuesday, January 8, 2008 5:51:27 PM(UTC)
ilaya

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/30/2006(UTC)
Posts: 17

I'm using Image Uploader V.4, IE v.7, WIN XP.

I had a web page on my web site who worked fine (ASP), and know it doesn't work.

The problem seems to be related to the line:

intFileCount = CInt(RemoveLeadingCharacters(Upload.Form("FileCount").Value))

(Upload is my object name, not objUpload).

I receive errors:

Microsoft VBScript runtime error '800a000d'

Type mismatch: 'CInt'

/sikurim_upload2_action_new.asp, line 41


it seems that i can't get a value from Upload.Form("FileCount")

tanx

Ilay
ilaya  
#2 Posted : Wednesday, January 9, 2008 1:34:11 PM(UTC)
ilaya

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/30/2006(UTC)
Posts: 17

is there no solution ?
please advise.

Ilay
Eugene Kosmin  
#3 Posted : Wednesday, January 9, 2008 4:04:10 PM(UTC)
Eugene Kosmin

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 9/19/2006(UTC)
Posts: 439

Was thanked: 22 time(s) in 22 post(s)
Hello Ilay,

Maybe this link could be helpful:

http://www.webmasterworld.com/forum47/2518.htm

Edited by user Monday, February 25, 2008 3:36:47 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Eugene Kosmin.
Aurigma Development Team
ilaya  
#4 Posted : Wednesday, January 9, 2008 4:13:59 PM(UTC)
ilaya

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/30/2006(UTC)
Posts: 17

thank you, but it doesn't.

I'm familiar with VB, and I know what does the error mean and how to deal with it regularly.

the problem here is that from some reason, I can't get a value from the FileCount property.
Since I'm not familiar with the code of ImageUploader, I'm asking for help.
It worked just fine about 2 weeks ago, than my server crashed, I had to format and reinstall it, and now it doesn't work.

The upload works fine, all the images are being uploaded (I can see them in the right folder), but I can't run the rest of the code because I can't get a value of FileCount.

Ilay
Eugene Kosmin  
#5 Posted : Wednesday, January 9, 2008 5:20:24 PM(UTC)
Eugene Kosmin

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 9/19/2006(UTC)
Posts: 439

Was thanked: 22 time(s) in 22 post(s)
Try to use ExtractFiles.aspx(or ExtractFiles.asp) from our Helper Scripts for Image Uploader in order to ensure that FileCount field is sending correctly.

Is there a problem with getting other upload fields(PackageCount , PackageIndex)?

Edited by user Monday, February 25, 2008 3:36:31 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Eugene Kosmin.
Aurigma Development Team
ilaya  
#6 Posted : Wednesday, January 9, 2008 10:46:01 PM(UTC)
ilaya

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/30/2006(UTC)
Posts: 17

no, i can't receive either PackageIndex or PackageCount d'oh! d'oh! d'oh!
ilaya  
#7 Posted : Wednesday, January 9, 2008 11:01:49 PM(UTC)
ilaya

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/30/2006(UTC)
Posts: 17

I have tried to run the file that was on the link you gave me ( Helper Scripts for Image Uploader) - and everything worked just fine.

What else can I do to solve my problem ?

IlayBrick wall
ilaya  
#8 Posted : Wednesday, January 9, 2008 11:26:56 PM(UTC)
ilaya

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/30/2006(UTC)
Posts: 17

and here is another problem:

when I'm trying to receive Upload.Form("Description_" & I).Value I receive this value: Content-Transfer-Encoding: 8bit.

when I'm trying to receive Upload.Form("Thumbnail3Width_"&I).Value I receive this value: Content-Transfer-Encoding: 8bit 450 etc.

what can I do ?!?!?!

tanx

ilay Brick wall d'oh! Brick wall d'oh!
Eugene Kosmin  
#9 Posted : Thursday, January 10, 2008 11:53:50 AM(UTC)
Eugene Kosmin

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 9/19/2006(UTC)
Posts: 439

Was thanked: 22 time(s) in 22 post(s)
The only thing I can recommend you is to look into our ASP samples from IU SDK. There you can find POST field using examples, maybe it would be useful.

BTW, what’s ASP upload component you are using?

Edited by user Monday, February 25, 2008 3:37:04 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Eugene Kosmin.
Aurigma Development Team
ilaya  
#10 Posted : Thursday, January 10, 2008 10:41:17 PM(UTC)
ilaya

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/30/2006(UTC)
Posts: 17

very very strange.
it worked just fine.

I'm using Persist ASPUPLOAD

thanks.

Ilay
Eugene Kosmin  
#11 Posted : Sunday, January 13, 2008 1:12:26 PM(UTC)
Eugene Kosmin

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 9/19/2006(UTC)
Posts: 439

Was thanked: 22 time(s) in 22 post(s)
that's good

you are welcome :)

Edited by user Monday, February 25, 2008 3:37:19 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Eugene Kosmin.
Aurigma Development Team
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.