Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
linush  
#1 Posted : Wednesday, January 2, 2008 2:25:12 AM(UTC)
linush

Rank: Newbie

Groups: Member
Joined: 1/2/2008(UTC)
Posts: 2

When I add an image object onto the canvas in this Winform application, it seems that the image doesn't show up until I click on the imageViewer control. To make it worse, the rubberband does not show up until I click on the image again.

Is there any way I can make both the image and rubberband show up right after I added the image onto the canvas?

Thanks.

Edited by user Wednesday, January 2, 2008 2:26:12 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Alex Kon  
#2 Posted : Thursday, January 3, 2008 6:00:19 PM(UTC)
Alex Kon

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 1/31/2005(UTC)
Posts: 458

Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
Hello,

I suspect that it is correct behaviour of the sample... $) When you select image - it is not placed onto the canvas automatically, so you don't see it. You should click to point image location or you can click-and-drag to specify not only location of the image, but also desired image dimensions.

As for rubberband - as far as I understand - you mean that the newly added object is not selected by default. Yeap, I think that it is not very natural behaviour, but it can be easily changed. If you need any assistance with this - feel free to contact us.

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.