Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
kris  
#1 Posted : Tuesday, November 27, 2007 2:07:22 PM(UTC)
kris

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 5/29/2007(UTC)
Posts: 7

Hi I had this problem before with Image Uploaded and it was fixed but I think you had to deveop a new release of code.

The problem has started again thanks to upgrading to Leopard and Vista.

The problem occurs using Fife fox 2.0.0.10 on Vista with all images
The problem occurs ony with some images using IE 7.0.6000 (I can attach the offending images if you like)
The problen is occuring on MAC Leopard 10.5.1 using Safari 3.0.4
The problen is occuring on MAC Leopard 10.5.1 using FF 2.0.0.9

Just wondering if anyone else is having the same problems ??

Thanks Kris
Alex Makhov  
#2 Posted : Thursday, December 6, 2007 1:20:25 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello Kris,

Sorry for the long delay.
We did not get Leopard on our testing machines yet. Does this problem occur on Mac OS X too? There will be new thumbnail generation mechanism in Image Uploader Dual 5.0. You could read about it in my blog.
Sincerely yours,
Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.