Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
beachbulala  
#1 Posted : Wednesday, August 8, 2007 12:00:21 AM(UTC)
beachbulala

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 8/7/2007(UTC)
Posts: 3

I downloaded and set up ImageUploader 4.5 dual on a web server. I created an uploader page that works fine when I load it with IE7.0 on windows XP. When I load it with IE 7.0 on Vista though, instead of the ActiveX object loading, I get the following text in place of it:

"Image Uploader ActiveX control is necessary to upload your files quickly and easily. You will be able to select multiple images in user-friendly interface instead of clumsy input fields with Browse button. Installation will take up to few minutes, please be patient. To install Image Uploader, please reload the page and click the "Yes" button when you see the control installation dialog."

There is no option to download a file or install any ActiveX control however. The control doesn't try to load at all.

I know it's not a problem with a wrong path to the JS or CAB files because, like I said, it works fine on IE7 with XP, just not with Vista.

I have it set up to use the Java Applet version with FireFox. I have a similar problem with Firefox. It works fine with XP. However with vista, the bottom status bar reads "Loading Java Applet Failed..." and the applet shows just a red X.

->Brian
Eugene Kosmin  
#2 Posted : Wednesday, August 8, 2007 1:30:06 PM(UTC)
Eugene Kosmin

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 9/19/2006(UTC)
Posts: 439

Was thanked: 22 time(s) in 22 post(s)
Hello Brian,

Try to check Vista IE 7.0 security options and run Firefox as an administrator, maybe it’ll help.

And also we need:
1. Java console dump from Vista.
2. Direct link to your site.

Edited by user Monday, February 25, 2008 4:16:30 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Eugene Kosmin.
Aurigma Development Team
beachbulala  
#3 Posted : Thursday, August 9, 2007 12:46:51 AM(UTC)
beachbulala

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 8/7/2007(UTC)
Posts: 3

http://64.78.13.192/4RIVERSTEST1/login.aspx

ID: 100061
PW: brain@77

Once redirected, Click on UPLOAD PHOTOS and hit any link. This will open up a new window with the ImageUploader built in. WIth firefox and IE on XP, it's fine. With Firefox and IE in Vista... no dice: Java fails to initialize for FF and I just get the aforementioned text with IE. The styles may be a little weird with FF, so you may have to copy the URL to the image uploader page from IE and paste it into FF. You'll probably have to log in again.

Here are the exact browser versions I'm using

XP:
* IE: 7.0.5730.11
* FF: 2.0.0.6

Vista:
* IE: 7.0.6.000.16473
* FF: 2.0.0.6

With IE in Vista, I've loosened my security settings as much as I could and still have the same problem. If you can't reproduce the error, I've uploaded a screen shot here:

http://www.bulala.com/uploader.gif

The javascript console dump shows:

Code:
load: class com.aurigma.imageuploader.ImageUploader.class not found.
java.lang.ClassNotFoundException: com.aurigma.imageuploader.ImageUploader.class
at sun.applet.AppletClassLoader.findClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at sun.applet.AppletClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at sun.applet.AppletClassLoader.loadCode(Unknown Source)
at sun.applet.AppletPanel.createApplet(Unknown Source)
at sun.plugin.AppletViewer.createApplet(Unknown Source)
at sun.applet.AppletPanel.runLoader(Unknown Source)
at sun.applet.AppletPanel.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Caused by: java.io.IOException: open HTTP connection failed.
at sun.applet.AppletClassLoader.getBytes(Unknown Source)
at sun.applet.AppletClassLoader.access$100(Unknown Source)
at sun.applet.AppletClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
... 10 more



Thanks for the help

Edited by user Monday, December 17, 2007 7:24:56 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Eugene Kosmin  
#4 Posted : Thursday, August 9, 2007 12:47:23 PM(UTC)
Eugene Kosmin

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 9/19/2006(UTC)
Posts: 439

Was thanked: 22 time(s) in 22 post(s)
Please, check paths to CAB and JAR files once again more carefully.

Generally, your IU page is not working in XP too. As I guess, it works in your side because of caching components from visiting other sites with installed IU.
In photo_upload.aspx from your site, path to CAB files specified as http://64.78.13.192/4RIVERSTEST1/agent/uploader/ImageUploader4.cab, but really CAB files is placed here: http://64.78.13.192/4RIVERSTEST1/uploader/ImageUploader4.cab.

Exception in Java console means wrong path too.

Edited by user Monday, February 25, 2008 4:16:40 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Eugene Kosmin.
Aurigma Development Team
beachbulala  
#5 Posted : Thursday, August 9, 2007 10:16:16 PM(UTC)
beachbulala

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 8/7/2007(UTC)
Posts: 3

Welp.. I definately feel like a moron now ;)

Thanks
Eugene Kosmin  
#6 Posted : Sunday, August 12, 2007 2:18:06 PM(UTC)
Eugene Kosmin

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 9/19/2006(UTC)
Posts: 439

Was thanked: 22 time(s) in 22 post(s)
;)
you are welcome...
Best regards,
Eugene Kosmin.
Aurigma Development Team
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.