Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
rk  
#1 Posted : Monday, July 2, 2007 6:15:55 AM(UTC)
rk

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 7/2/2007(UTC)
Posts: 3

I upgraded from v3 to v4.1. I got the license key and registered to validate it.
I am not adding the licensekey parameter in the parameter list but still I get the same error.
What do I need to do?
Alex Makhov  
#2 Posted : Monday, July 2, 2007 6:29:04 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello,

You have to specify your new license key as a value of LicenseKey property value. Have I missed something?

Edited by user Monday, February 25, 2008 6:05:48 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Sincerely yours,
Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
rk  
#3 Posted : Tuesday, July 3, 2007 2:39:35 AM(UTC)
rk

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 7/2/2007(UTC)
Posts: 3

I already did. I am still getting the same error.
shaun_mcquaker  
#4 Posted : Tuesday, July 3, 2007 2:53:53 AM(UTC)
shaun_mcquaker

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/12/2007(UTC)
Posts: 28

You must be using it on the server (IP or domain) which you registered with Aurigma. For instance if your registered with www.yourdomain.com but are using the code on dev.yourdomain.com, the full version of your Image Uploader will revert to evaluation mode.
rk  
#5 Posted : Thursday, July 5, 2007 4:29:16 AM(UTC)
rk

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 7/2/2007(UTC)
Posts: 3

I downloaded the latest version 4.5 and was able to make it work as a trial edition. I always get a message when I upload the files. I have a registered license and used the license key. This didn't help and I still get the trial message.

Another thing: My license is domain specific. I need application to run on as subdomain dev.site.com instead of www.site.com.
I have registered my license as dev.site.com so shouldn't it be working? Do I need to register for www.site.com also to make this work?
Alex Makhov  
#6 Posted : Thursday, July 5, 2007 9:41:57 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello,

"dev.site.com" and "site.com" are different domain names so there are different licenses for them. Please submit case regarding this issue.

Edited by user Thursday, May 22, 2008 6:49:21 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Sincerely yours,
Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Similar Topics
PhotoEditor- 2.0 License issue (Discussions – Graphics Mill)
by gourav 7/29/2007 2:25:17 PM(UTC)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.