Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
freestart  
#1 Posted : Monday, May 28, 2007 9:39:19 PM(UTC)
freestart

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 5/28/2007(UTC)
Posts: 1

I cannot seem to get Internet Explorer to install the ActiveX component dynamically. I can use it if I install it manually through regsrv32.exe or through the redistributable installer but when I put the cab on the page and try to get it to install (tell Internet Explorer "Install ActiveX Control"). It doesn't and the add-ons manager flashes at the bottom right of IE but I cannot find the component to enable?

I have installed it here if anyone can tell me what is wrong with it (from the source code) http://www.mark.gbr.fm/aurigma/
Alex Makhov  
#2 Posted : Tuesday, May 29, 2007 6:39:40 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello,

I have downloaded ImageUploader4.cab file from your site and it looks to be corrupted. Please, download Image Uploader installation package again and get ImageUploader4.cab from it.
Sincerely yours,
Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.