Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
abbstl  
#1 Posted : Friday, April 20, 2007 12:08:59 AM(UTC)
abbstl

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 4/11/2007(UTC)
Posts: 7

Hello -

I'm running into an issue where I'm receiving the following error "Some unexpected error occured" when attempting to upload a 1+ MB image right after I upload the first series of photos. Basically, when I select my photos the first time and click the "Send" button, everything works as expected. However, the second time I do the same thing, I will receive the JavaScript error and the page will refresh. If I try the same action the third time, my page will just time-out.

My settings that I using are as follows:

Code:
    //Create JavaScript object that will embed Image Uploader to the page.
    var iu = new ImageUploaderWriter("ImageUploader1", 650, 400);

    iu.javaAppletEnabled = true;

    //For ActiveX control full path to CAB file (including file name) should be specified.
    iu.activeXControlCodeBase = "/bin/ImageUploader4.cab";
    iu.activeXControlVersion = "4,1,1,0";
    
    //For Java applet only path to directory with JAR files should be specified (without file name).
    iu.javaAppletCodeBase = "/bin/";
    iu.javaAppletCached = true;
    iu.javaAppletVersion = "2.1.1.0";

    iu.showNonemptyResponse = "off";

    //Configure appearance.
    iu.addParam("PaneLayout", "TwoPanes");
    iu.addParam("ShowDebugWindow", "true");
    iu.addParam("AllowRotate", "false");
    iu.addParam("BackgroundColor", "#ccccff");

    //Configure thumbnail settings.
    iu.addParam("UploadThumbnail1FitMode", "Fit");
    iu.addParam("UploadThumbnail1Width", "120");
    iu.addParam("UploadThumbnail1Height", "120");
    iu.addParam("UploadThumbnail1JpegQuality", "60");

    //Configure URL where to redirect after upload.
    iu.addParam("RedirectUrl", unescape(window.location.href));

    //Tell Image Uploader writer object to generate all necessary HTML code to embed 
    //Image Uploader to the page.
    iu.writeHtml();


If you have any ideas, I would really appreciate them.

Thanks in advance,
Abbstl

Edited by user Friday, February 22, 2008 3:17:08 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Alex Makhov  
#2 Posted : Friday, April 20, 2007 3:15:01 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello,

The parameters look to be OK. Does this problem occur with both versions of Image Uploader? In this case the reason of the problem is usually on the server side. You could send us the direct link to your site to check it and try to find the reason of the problem.
Sincerely yours,
Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
abbstl  
#3 Posted : Sunday, April 22, 2007 1:38:23 AM(UTC)
abbstl

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 4/11/2007(UTC)
Posts: 7

Hello Alex,

Thanks for the quick reply. Unfortunately, I cannot pass on a link to the web site because it is a new site that we are developing and it isn't currently externally available. When I try to run the Java version, I get the following error:

Code:
sun.plugin.cache.JarCacheVersionException: Number of attributes specified in 'cache_archive' doesn't match those in 'cache_version'
	at sun.plugin.cache.JarCacheUtil.getJarsWithVersion(Unknown Source)
	at sun.plugin.AppletViewer.initJarVersionMap(Unknown Source)
	at sun.plugin.AppletViewer.createClassLoader(Unknown Source)
	at sun.plugin.AppletViewer.appletInit(Unknown Source)
	at sun.plugin.viewer.LifeCycleManager.initAppletPanel(Unknown Source)
	at sun.plugin.viewer.IExplorerPluginObject$Initer.run(Unknown Source)


Do you have any ideas on that? I cannot get the Java version to work because of this error. If you have any ideas, I'd be more than willing to try them.

Sincerely,
Abbstl

Edited by user Tuesday, December 18, 2007 3:59:33 AM(UTC)  | Reason: Not specified

abbstl  
#4 Posted : Sunday, April 22, 2007 1:47:38 AM(UTC)
abbstl

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 4/11/2007(UTC)
Posts: 7

I just want to add that I've tried the suggestions that were made in the following post where I modifed the iuembed.js file and didn't have any success.

http://www.aurigma.com/F...attributes+specified+in+'cache_archive'+doesn't+match+those+in+'cache_version'

Thanks.
Abbstl
Alex Makhov  
#5 Posted : Sunday, April 22, 2007 1:11:39 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello,

It looks like the cached version of iuembed.js file is used. Please, try to clear the cache. Also the new release of Image Uploader (4.1.60.0) is available to be downloaded from our site so you could download it and get the fixed iuembed.js file from the archive.
Sincerely yours,
Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
abbstl  
#6 Posted : Monday, April 23, 2007 1:06:34 AM(UTC)
abbstl

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 4/11/2007(UTC)
Posts: 7

Hello Alex,

I was able to get around the cache error, but now I'm still getting the error with the Java version. Do you have any additional ideas? Also, when I log into your site to grab the latest version of the Image Uploader, the only version that I see available is 4.1.21.0. Do you know if that is the latest version that I qualify for?

Thanks.
Abbstl
Alex Makhov  
#7 Posted : Monday, April 23, 2007 7:48:12 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello,

The new version is available to be downloaded from the Downloads page.
Sincerely yours,
Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
abbstl  
#8 Posted : Thursday, April 26, 2007 5:40:06 AM(UTC)
abbstl

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 4/11/2007(UTC)
Posts: 7

Hello -

Thanks again for the reply. I've successfully upgraded to version 4.1.60.0, but unfortunately, that still didn't help my issue. One thing that I've tried to do is set up the following parameter

iu.addParam("Action", '/Default.aspx')

and I have it executing the same code that I have on my page. The strange thing here is that this now works but unfortunately, I want to do this without the Action parameter. Got any more ideas?

Thanks again.
Alex Makhov  
#9 Posted : Friday, May 04, 2007 8:02:18 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups:
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello,

If you did not set the explicit value of the Action parameter the default value (".") will be used. So the upload request will be processed with the current page, but I don’t think this is a good idea. It is preferable to set the explicit value of the Action parameter.
Sincerely yours,
Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.