Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
HalR  
#1 Posted : Friday, April 30, 2004 8:03:00 AM(UTC)
HalR

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 4/30/2004(UTC)
Posts: 5

I have my thumbnail width and height set both to 150 max and the quality setting is at 100. However when I upload an image that is 640x480, the thumb is scaled down to 120x90. Is there another setting I need to change or what could tte possible issues at hand be?
Fedor  
#2 Posted : Friday, April 30, 2004 12:39:00 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,545

Thanks: 5 times
Was thanked: 58 time(s) in 57 post(s)
Can you post html code of Image Uploader tag you use?
Best regards,
Fedor Skvortsov
HalR  
#3 Posted : Friday, April 30, 2004 4:36:00 PM(UTC)
HalR

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 4/30/2004(UTC)
Posts: 5

Code:
					<object type="application/x-oleobject" 
						classid="clsid:FD18DD5E-B398-452A-B22A-B54636BA9F0D" width="770" height="500" 
						CodeBase="../ImageUploader2.cab" id="ImageUploader" name="ImageUploader" VIEWASTEXT>

						<param name="Layout" value="ThreePanes">
						<param name="FolderView" value="Thumbnails">						
						<param name="UploadView" value="Thumbnails">						

						<param name="UploadThumbnail1FitMode" value="fit">
						<param name="UploadThumbnail1Width" value="150">
						<param name="UploadThumbnail1Hieght" value="150">
						<param name="UploadThumbnail1JpegQuality" value="100">

						<param name="BackgroundColor" value="#FFF8EE">
						<param name="PaneBackgroundColor" value="#FFFFFF">

						<param name="ShowButtons" value="False">
						<param name="ShowStatusPane" value="False">

						<param name="ShowDebugWindow" value="True">
						<param name="AdditionalFormName" value="Form1">
						<param name="Action" value="iu_upload.php">						
						<param name="RedirectUrl" value="myupload.php">						
					</object>

Edited by user Monday, December 24, 2007 5:59:48 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Fedor  
#4 Posted : Sunday, May 02, 2004 9:41:00 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,545

Thanks: 5 times
Was thanked: 58 time(s) in 57 post(s)
There is typo in code:

<param name="UploadThumbnail1Hieght" value="150">

Sure it should be:

<param name="UploadThumbnail1Height" value="150">

Have you used this code from our samples?

Edited by user Monday, December 24, 2007 5:53:56 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards,
Fedor Skvortsov
HalR  
#5 Posted : Sunday, May 02, 2004 11:02:00 PM(UTC)
HalR

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 4/30/2004(UTC)
Posts: 5

Yes, its straight out of the sample actually, appears this is mispelled all over I even checked in the Perl samples too.
Fedor  
#6 Posted : Sunday, May 02, 2004 11:09:00 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,545

Thanks: 5 times
Was thanked: 58 time(s) in 57 post(s)
I am sorry for problems, we will fix it in our samples in the nearest time.
Best regards,
Fedor Skvortsov
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.