Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
corb  
#1 Posted : Monday, March 19, 2007 11:43:41 PM(UTC)
corb

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 3/19/2007(UTC)
Posts: 2

A week or so ago, the ImageUploader applet was loading fine. Now it takes 2-5 minutes to load. I've updated my JRE to 5.0.11. Are there any other browser settings I need to check? I get the slow response from my application and Aurigma's online demo.
Alex Makhov  
#2 Posted : Tuesday, March 20, 2007 1:31:34 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello, ImageUploader2.jar file size has changed just a little: from 927662 bytes of 2.1.21.0 to 933752 bytes of 2.1.30.0. I think the reason is in more complicated security checks or something like that in your new JRE which you have just updated.
Sincerely yours, Alex Makhov UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
corb  
#3 Posted : Wednesday, March 21, 2007 2:20:21 PM(UTC)
corb

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 3/19/2007(UTC)
Posts: 2

What kind of response time are you getting with Aurigma's online demo?
Alex Makhov  
#4 Posted : Thursday, March 22, 2007 7:34:23 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello, It took me 119 seconds from ActiveX Control + Java Applet Combined link press to full page load.

Edited by user Monday, February 25, 2008 4:39:02 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Sincerely yours, Alex Makhov UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.