Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
FoxWebTech  
#1 Posted : Thursday, January 11, 2007 6:27:23 AM(UTC)
FoxWebTech

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 1/11/2007(UTC)
Posts: 6

I cannot seem to get the value of an images Description_0 variable after upload. Images are uploading to the server, but Descriptions are not. The php script which receives the POST $thisFile = 'Thumbnail1_'.$z; // $z iterates through the files in POST $advDescription = $_FILES[$thisFile][Description_0]; The result is that $advDescription is blank. I'm pretty sure I am not correctly referencing the "Description_0" element of the POST array, but can't figure this one out. Thanks in advance!
Alex Makhov  
#2 Posted : Thursday, January 11, 2007 2:35:08 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello, Description field index is 1-based. For example, if you upload three files, you will get Description_1, Description_2, and Description _3 fields (the same is true for other fields). You can find more information in POST Field Reference.

Edited by user Tuesday, October 28, 2008 6:01:27 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Sincerely yours, Alex Makhov UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.