Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Thade  
#1 Posted : Thursday, April 15, 2004 8:35:00 PM(UTC)
Thade

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 4/15/2004(UTC)
Posts: 3

Have some problems with file selecton in Aurigma V2 uploader. If you select Thumbnail "nr 1" (the one in the upper left corner in the selection window) and press CTRL to select others it "looses" Thumbnail "nr 1". You then have to select it again when you are done selecting other images. This only happens when you start with the one in t he upper left corner. If you start with another image everything is ok.
Is there a way to fix this?
Fedor  
#2 Posted : Thursday, April 15, 2004 9:50:00 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,530

Thanks: 4 times
Was thanked: 53 time(s) in 52 post(s)
We confirm the problem. Thank you for your bug report. We will fix it in version 2.1 which will be available on next week.
Best regards,
Fedor Skvortsov
Thade  
#3 Posted : Wednesday, April 21, 2004 9:20:00 PM(UTC)
Thade

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 4/15/2004(UTC)
Posts: 3

Got another problem as well. When i have selcted files using CTRL+Click or Shift+Click I'm unable to deselsct them again. in other words if I have selceted 123 files and notice that I have selecetd one wrong, then I am unable to deselect that one picture. I have to deselect all and start all over again.
Is this an Aurigma error or something we have configured wrong?
Fedor  
#4 Posted : Wednesday, April 21, 2004 9:31:00 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,530

Thanks: 4 times
Was thanked: 53 time(s) in 52 post(s)
Hello,

Thank for your bug report. We confirm the problem. In next version we will fix it.
Best regards,
Fedor Skvortsov
Fedor  
#5 Posted : Tuesday, April 27, 2004 11:25:00 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,530

Thanks: 4 times
Was thanked: 53 time(s) in 52 post(s)
We have released Image Uploader 2.1 where this problem is fixed.

View post for more info.
Best regards,
Fedor Skvortsov
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.