Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
are  
#1 Posted : Tuesday, August 15, 2006 1:30:19 AM(UTC)
are

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 8/14/2006(UTC)
Posts: 3

Hello,

The problem I am having is when editing a description from within Image Uploader and entering a '&' character. For example: "Yes & No". I am returned with an error from Image Uploader stating that problems have occurred and to contact the web master.

Anyway, I am not sure why this character created problems, but I also have the same problem with the " character. What are my options? Do I need to encode the description, translate it somehow, deny such characters from being entered?

Thank you.
Alex Makhov  
#2 Posted : Tuesday, August 15, 2006 1:14:51 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello,

Which version of our samples did you try to use? I have tried to reproduce your problem with our current BasicDemo sample (C#). Here is the description string:

a ! b @ c # d $ e % f ^ j & h * i ( j ) k _ l + m = n [ o ] p { q } r - s ; t : u ' v , w . x z

It has been uploaded without any changes. You could try these new samples.
Sincerely yours,
Alex Makhov

UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.