Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
alanfox70  
#1 Posted : Wednesday, August 9, 2006 8:54:55 AM(UTC)
alanfox70

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/16/2005(UTC)
Posts: 36

When some of our users upload some images, the images get uploaded with verticals black borders. This happens only with the first small thumbnail version (120 px), the second thumbnail (450px) uploads properly. Is there is any specific reason why this is happening? Can this be fixed? Thank you A.
Alex Makhov  
#2 Posted : Wednesday, August 9, 2006 1:40:28 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello, We had this issue in Image Uploader 3.5. The reason is in the wrong EXIF thumbnail aspect ratio. For example is the image width/height ratio is 4/3 then thumbnail ratio has to be the same but some cameras are making EXIF thumbnail with another aspect ratio than the original image. So you could post some problem images and we would check them.

Edited by user Tuesday, February 19, 2008 1:30:19 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Sincerely yours, Alex Makhov UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
alanfox70  
#3 Posted : Friday, August 11, 2006 9:48:50 AM(UTC)
alanfox70

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/16/2005(UTC)
Posts: 36

Alex, Has this bug been corrected on Image Uploader version 4? Please let me know, thanks A.
Alex Makhov  
#4 Posted : Saturday, August 12, 2006 2:45:43 PM(UTC)
Alex Makhov

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 8/3/2003(UTC)
Posts: 998

Hello, We have been working on the same issue with both Image Uploaders (ActiveX and Java). Please post just one of the problem images and we will check if the problem is still there. If it is we will fix it.
Sincerely yours, Alex Makhov UserPostedImage Follow Aurigma on Twitter!
alanfox70  
#5 Posted : Friday, August 25, 2006 1:34:42 AM(UTC)
alanfox70

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/16/2005(UTC)
Posts: 36

Alex, I have been trying to attach the image that is producing the black borders, but the system is not allowing me to do it because the images 2.70 MB, can you increase the size allow, so I can send it to you. thanks! A.
Fedor  
#6 Posted : Friday, August 25, 2006 9:57:50 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,548

Thanks: 5 times
Was thanked: 59 time(s) in 58 post(s)
Please submit case with it. Please mention this forum thread in your message.

Edited by user Thursday, May 22, 2008 9:57:21 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards, Fedor Skvortsov
alanfox70  
#7 Posted : Monday, August 28, 2006 11:05:04 PM(UTC)
alanfox70

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 6/16/2005(UTC)
Posts: 36

Fedor, I just emailed it to [email removed] with the subject: Home » Image Uploader » Image Uploader » Image Uploader 3.x | black borders Let me know, thanks A.

Edited by user Thursday, May 22, 2008 10:33:58 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic
Similar Topics
HOWTO: Upgrading from Image Uploader 3.x for ActiveX (FAQ – ActiveX/Java Uploader)
by Tanya 5/6/2009 5:17:24 PM(UTC)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.