Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
virginiaNeal  
#1 Posted : Monday, July 24, 2006 7:39:01 AM(UTC)
virginiaNeal

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 7/24/2006(UTC)
Posts: 1

I am evaluating image uploader dual. My webserver is IIS and my applicatin server is ColdFusion MX. I am working with the ColdFusion samples for a Robust upload and a Concurrent Upload.

The first time I used the Robust upload everything worked perfectly after I selected several files to upload. My second test was to upload a folder. After selecting the folder, none of the file names or the folder name displayed in the upload panel. However when I clicked the upload button, they uploaded just fine. The names just did not display. My 3rd test was of the Concurrent Upload. Again files names did not appear in the panel, but the upload worked just fine anyway.

I used the ColdFusion samples extracted from the trial download. I did not modifiy the samples in any way.

Any idea what might be wrong?
Fedor  
#2 Posted : Thursday, July 27, 2006 9:58:43 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,520

Thanks: 3 times
Was thanked: 52 time(s) in 51 post(s)
I am sorry for delay. We are checking ColdFusion samples one more time and will post our results shortly.
Best regards,
Fedor Skvortsov
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.