Welcome Guest! You need to login or register to make posts.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
DSCarl  
#1 Posted : Friday, July 07, 2006 12:21:30 AM(UTC)
DSCarl

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 4/25/2006(UTC)
Posts: 61

Hello, I used the send method "getImageUploader("ImageUploaderID").Send();" with custom buttons to upload files. This works fine with IE but when I use Firefox, the "Upload" button acts as if it is disabled or inactive. Does someone know why the Upload button does not work in Firefox when I use the send Method with custom buttons? Working with ImageUploader 3.5. Thanks in advance. MyCarl.
Fedor  
#2 Posted : Friday, July 07, 2006 9:37:14 AM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,537

Thanks: 4 times
Was thanked: 56 time(s) in 55 post(s)
Please post the entire code you use. As far as I understand you use custom upoad Button, so we need check your scripts.
Best regards, Fedor Skvortsov
DSCarl  
#3 Posted : Sunday, July 09, 2006 10:25:01 PM(UTC)
DSCarl

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 4/25/2006(UTC)
Posts: 61

Hello Fedor, Using ASP.NET, VB.NET, IIS 5.0 Attached are copies of my code for the Default.aspx and Upload.aspx pages. Thanks. MyCarl.
File Attachment(s):
Default.txt (13kb) downloaded 152 time(s).
Upload.txt (11kb) downloaded 229 time(s).
Fedor  
#4 Posted : Tuesday, July 11, 2006 12:46:11 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,537

Thanks: 4 times
Was thanked: 56 time(s) in 55 post(s)
The problem is in your code. Just check the JavaScript console and you will find there that "MyListBox.options is not a function": UserPostedImage You should use square brackets for access to the options collection items:
Code:
MyText = MyListBox.options[index].text;
Access via round squares works in Internet Explorer only.

Edited by user Monday, December 21, 2009 2:54:26 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Fedor attached the following image(s):
firefox.png
Best regards, Fedor Skvortsov
DSCarl  
#5 Posted : Thursday, July 13, 2006 1:03:40 AM(UTC)
DSCarl

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 4/25/2006(UTC)
Posts: 61

Hello, Square brackets were put but button still does not work. I am getting this error message in the Javascript console
Code:
Error: uncaught exception: java.security.PrivilegedActionException: java.security.PrivilegedActionException: java.lang.reflect.InvocationTargetException
Where or how can I solve this security issue. Thanks in advance.

Edited by user Wednesday, December 19, 2007 3:56:55 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Fedor  
#6 Posted : Thursday, July 13, 2006 1:46:09 AM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,537

Thanks: 4 times
Was thanked: 56 time(s) in 55 post(s)
Do you use last version of Image Uploader? Also please post on which line of code you receive exception (most probably on Send method call). Then please check our online demo whether you receive this exception with version 1.1: http://www.aurigma.com/Products...Uploader/OnlineDemo.aspx and with version 2.0: http://www.aurigma.com/Products...nlineDemo.aspx#UserQuota In both of this demos ImageUploader.Send() method is called.

Edited by user Monday, February 25, 2008 5:14:04 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards, Fedor Skvortsov
DSCarl  
#7 Posted : Thursday, July 13, 2006 3:12:46 AM(UTC)
DSCarl

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 4/25/2006(UTC)
Posts: 61

Hello Fedor, I am using the same piece of code I posted earlier. The only thing that has changed is putting the square brackets like you said. Also, note that I am using JavaScript (ActiveX And Java Compatible) getImageUploader("ImageUploaderID").Send(); and not ImageUploader.Send(). Your examples use ImageUploader.Send() Have you tested using getImageUploader("ImageUploaderID").Send(); in Mozilla Firefox? I am having the feeling that this method does not work in Firefox... at the same , I might be wrong. Please, what are your thoughts on this. Thanks. DSCarl.
Fedor  
#8 Posted : Thursday, July 13, 2006 7:32:19 AM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,537

Thanks: 4 times
Was thanked: 56 time(s) in 55 post(s)
Yes, I have tested your code with latest version of ImageUploader2.jar and it worked perfectly. So please answer the questions in my previous post.
Best regards, Fedor Skvortsov
DSCarl  
#9 Posted : Monday, July 17, 2006 9:18:54 PM(UTC)
DSCarl

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 4/25/2006(UTC)
Posts: 61

Hello Fedor, Yes, I am using the latest version of ImageUploader 3.5. Also, Yes, the error is coming from the send method..... I also tested the links you sent on firefox and they all work fine. I am surprise that the code I sent works on firefox when you test it but does not work on firefox when I test it. Any feedback on this issue will be greatly appreciated. Thanks. DSCarl.
Fedor  
#10 Posted : Monday, July 17, 2006 11:19:11 PM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,537

Thanks: 4 times
Was thanked: 56 time(s) in 55 post(s)
Quote:
I am surprise that the code I sent works on firefox when you test it but does not work on firefox when I test it. Any feedback on this issue will be greatly appreciated.
It seems we use different versions of Java applet. You can check the version of your applet in java console. Please post the version you use. I recommend you to download Image Uploader 4.0 Dual and try to use ImageUploader2.jar file from it. You will have to make minor changes in order to upgrade for the new version.

Edited by user Tuesday, October 28, 2008 7:03:57 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Best regards, Fedor Skvortsov
DSCarl  
#11 Posted : Tuesday, July 18, 2006 12:27:52 AM(UTC)
DSCarl

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 4/25/2006(UTC)
Posts: 61

Hello, I use version 1.5.0_06. i.e JRE V. 1.5.0_06 Java HotSpot(TM) Client VM.
Code:
iu.javaAppletVersion = "1.1.81.0";
Thanks.

Edited by user Wednesday, December 19, 2007 3:57:10 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Fedor  
#12 Posted : Tuesday, July 18, 2006 2:51:55 AM(UTC)
Fedor

Rank: Advanced Member

Groups: Member, Administration, Moderator
Joined: 7/28/2003(UTC)
Posts: 1,537

Thanks: 4 times
Was thanked: 56 time(s) in 55 post(s)
Okay, let's see whether this problem will have place with version 2.0.x.x applet shipped as a part of Image Uploader 4.0 Dual.
Best regards, Fedor Skvortsov
DSCarl  
#13 Posted : Tuesday, July 18, 2006 3:43:05 AM(UTC)
DSCarl

Rank: Member

Groups: Member
Joined: 4/25/2006(UTC)
Posts: 61

I do not seem to see this issue in ImageUploader 4.0. The custom "Upload" button works fine. I will stick with Version 4.0. then. Thanks. DSCarl.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.